​​​PERSONLIG UDVIKLING


Stemmen sladrer om hvem du er og hvad du har på sinde, og kan derfor være et givende redskab i forbindelse med personlig udvikling på alle planer.

Vi vil sammen undersøge og finde din frie og "nøgne" kernestemme, og vi vil undersøge hvordan du giver den alle de forskellige slags tøj på, som du bevidst eller ubevidst har hængede i skabet, og som bare venter på at blive brugt

​​Eksempler på hvad mine SEJE elever laver rundt om i verden

​​

ER DU PROFESSIONEL?


Du søger hjælp til noget specifikt. Problemer i tale- eller sangstemmen eller noget nyt du skal kunne i forbindelse med en rolle, speak eller noget helt tredje.

Du skal til audition eller en casting du gerne vil have coaching til. Eller du skal evt lave et selftabe eller casting som foregår på engelsk og du søger mere frihed til din engelsktalende rolle.

Stemmetræning, Performance Coaching og Foredrag

TALENT (15-25 år)


Når jeg siger talent mener jeg; du er ung og har drømme om at bruge din stemme til noget professionelt som skuespiller eller sanger/sangskriver. Du søger måske talentskolerne i Danmark eller udlandet og søger hjælp til optagelsesprøverne.

Jeg har elever i New York som udgiver egen musik og har erfaring med at arbejde med at få etableret en autentisk individuel lyd med gennemslagskræft, som samtidig er sund og rask."Anette Nørgaard besidder den sjældne evne at kunne balancere imellem den praktiske analyse af stemmen, plus de øvelser der følger med, og den esoteriske forståelse af mennesket og dets følelsemæssige udfordringer. Dette gør hende til en uvurderlig stemmelærer.

Jeg anbefaler hende til enhver der har brug for træning. Professionelle samt nybegyndere"


- Kendra Lou (Sanger, Sangskriver og Skuespiller)


ER DU NYBEGYNDER?


Jeg holder meget af at undervise nybegyndere, og har erfaring med med at sætte det rette forløb sammen der passer til lige nøjagtigt dit individuelle niveau.

Det kan være skræmmende og grænseoverskridende at bruge stemmen, men jeg lover at det på trods af det kan være både sjovt og lærerigt at få hul igennem til sin egen autentiske og udtryksfulde stemme. ALLE kan lære det!